Vrei să ții pasul cu inovația în medicină?

Abonează-te la Raportuldegardă.ro, platforma numărul 1 de comunicare a sănătății din România. Ai șansa să fii la curent cu noile medicamente în dezvoltare sau aprobate în diverse arii terapeutice, cu cele mai importante device-uri medicale care apar, dar și cu ultimele recomandări legate de factorii care influențează un stil de viață sănătos. Mai mult, doar alături de noi poți ține pasul cu toate congresele medicale internaționale de top, atât citind materialele scrise, cât și urmărind materialele video. De la dezbateri cu liderii de opinie din sănătate, pe cele mai fierbinți subiecte, până la Jurnale Raportul de gardă, care explică teme complexe; pe toate le poți afla de pe platforma Raportuldegardă.ro și canalele online asociate:

 1. Primește pe email cele mai importante știri despre inovația în medicină

  Lists*

  Loading
 2. RSS Feed
 3. Urmărește-ne pe Facebook
  Pe pagina de Facebook Raportul de Gardă postăm nu doar articolele de pe platformă, ci și video-urile realizate, în premieră. Tot acolo puteți ține pasul cu evenimentele la care echipa noastră participă.
 4. Urmărește-ne pe site-ul nostru video: video.raportuldegarda.ro
  Mai știi dezbaterile de la congrese sau jurnalele menționate mai sus? Trebuie să spunem că avem și multe interviuri, realizate atât cu lideri de opinie din țară, cât și din străinătate, dar și cu medici care își rup câteva minute din timpul lor pentru a transmite mesaje pacienților și celorlalți colegi medici, pe diverse subiecte. Toate acestea le puteți găsi pe site-ul nostru video, organizate și gata de a fi urmărite.
 5. Urmărește-ne pe canalul de YouTube
  O altă variantă video, la îndemâna oricui, este canalul nostru de YouTube. Nu doar că veți putea urmări subiectele științifice prezentate la congrese, ci veți putea simți atmosfera de acolo, prin intermediul formatelor video precum Congress Report sau Vlogul Raportul de Gardă.
 6. Fii alături de noi pe Instagram
  Încercăm să aducem inovația în medicină alături de urmăritorii noștri pe cât mai multe medii, de aceea, ne găsești si pe Instagram. Modul de abordare este „în spatele scenei”, deoarece acolo poți vedea imagini din deplasările noastre atât prin țară, cât și în afara ei; însoțite, desigur, de informații medicale importante.