Site icon Raportul de gardă

CHESTIONAR. Cum v-a influențat pandemia COVID-19 sănătatea în România? Ce informații v-ați fi dorit să primiți?

Vă invităm să completați, până pe 15 mai, chestionarul AWARE-PreCOV19 (selectați limba dorită din colțul din dreapta sus) și să ne împărtășiți opinia și nevoile dumneavoastră cu privire la pandemia COVID-19 și modul în care v-a influențat sănătatea, în special dacă sunteți pacient sau aparținător al unui pacient.

Rezultatele vor fi analizate în conformitate cu legislația în vigoare privind procesarea datelor, în mod anonimizat, iar pe baza lor vom încerca să răspundem nevoilor și întrebărilor dvs. printr-o serie de webinarii și alte resurse educaționale, în lunile ce urmează. De asemenea, înțelegându-vă mai bine nevoile, vom putea formula recomandări pe care le vom înainta către decidenți și lideri de opinie, în speranța unui mai bun management informațional al crizelor de sănătate publică.

Chestionarul face parte din Proiectul AWARE-PreCOV19 („Conștientizarea și înțelegerea importanței prevenției COVID-19 în rândul pacienților din România, Bulgaria, Moldova și Macedonia de Nord”), coordonat Centrul pentru Inovație în Medicină, împreună cu Rețeaua Bulgară de Cancer, Asociația FEMINA M din Macedonia de Nord și Fundația Renasterea. Mai multe detalii, pe pagina AWARE-PreCOV19.

Raportuldegardă.ro este partener media al proiectului. Echipa Raportuldegardă.ro își reiterează astfel angajamentul de a rămâne în continuare o resursă esențială de informații, pentru cetățenii din România, cu privire la amenințările de sănătate publică și pandemia COVID-19. Nu ezitați să accesați resursele noastre:


Scopul principal al proiectului este de a crește gradul de conștientizare cu privire la impactul afecțiunilor medicale (precum cancer, boli autoimune, boli neurologice, boli cardiovasculare, diabet) și al altor factori asupra riscului de forme severe COVID-19, în rândul cetățenilor din cele patru țări, plecând de la înțelegerea nevoilor informaționale și construind mesaje țintite, care să clarifice aspecte esențiale având la bază cunoștințe medicale și științifice autorizate.

Citește și:

Exit mobile version