Roche lansează în România primul portal online dedicat exclusiv personalului medical

  • Health literacyCompania farmaceutică Roche a lansat în urmă cu o săptămână un portal online care cuprinde informații medicale și științifice actuale, destinat exclusiv cadrelor medicale din România.

www.e-roche.ro abordează un număr vast de subiecte din diferite arii terapeutice (oncologie, hematologie, nefrologie, afecțiuni pulmonare etc) și pune la dispoziție date despre produsele comercializate de companie în țara noastră.

abonare
Sursă: dddmag.com

Portalul a apărut din nevoia unei surse complexe de informații științifice, una care să asigure în permanență date și subiecte actualizate, nu numai din țară, ci din întreaga lume. Un mare avantaj este că utilizatorii vor putea avea acces la site-urile internaționale de educație medicală oferite de către Grupul Roche, unde vor putea urmări videoclipuri cu specialiști internaționali de renume.

„Potrivit unui studiu recent, 90% dintre medicii din România folosesc internetul zilnic. De aceea, cu ajutorul acestui portal, dorim să ieșim în întâmpinarea nevoilor de educație medicală ale colaboratorilor noștri din domeniul sănătății cu informații actuale, relevante și ușor de accesat, despre ariile terapeutice în care activăm” –  a declarat Martine Draullette, General Manager Roche România

Unele dintre principalele subiecte pe care portalul le pune la dispoziție:

  • Noi abordări științifice din domeniul medical
  • Aspecte privind legislația în vigoare referitoare la prescrierea și eliberarea medicamentelor în România.
  • Informații despre o gamă largă de boli
  • Materiale multimedia despre modul de acțiune a medicamentelor

Deoarece conține informații științifice de specialitate, portalul este destinat în exclusivitate personalului medical. Pentru a putea avea acces medicii trebuie să se înregistreze, completând un formular cu date de identificare. După ce informația va fi procesată, aceștia vor primi un e-mail în care li se va confirma înscrierea.

BMS a lansat recent site-ul https://imuno-oncologie.ro

Bristol-Myers Squibb a lansat platforma imuno-oncologie.ro, primul site din România dedicat strict informațiilor din domeniul imuno-oncologiei. Utilizatorii pot accesa informații sigure cu privire la tratamentele imuno-oncologice și la gestionarea cancerului. Mai multe detalii despre lansarea site-ului și implicațiile pe care acesta le va avea se pot găsi aici.